Sihing Márki Bence

Elérhetőségek

Telefon:+36-70-397-4762

Email: maarkiben@gmail.com

Edzéseket tart: Mezőtúri Wing Chun Kung Fu Harcművészeti Sportegyesület mesterszállási klub

Bővebb információ

Magánórák: nincs lehetőség

2009 végén édesapám révén ismerkedtem meg a Wing Chun Kung Fu stílussal, ekkor kezdtem edzeni az épp megalakulóban lévő Mezőtúri Wing Chun Kung Fu Harcművészeti Sportegyesületben Sifu Pápai Károly vezetésével.  

2010 és 2016 között az egyesület aktív versenyzőjeként képviseltem a stílust a Magyar Kung Fu Szakszövetségen belül és azon kívül. 2012-ben a HKF rendezte versenysorozaton országos bajnoki címet szereztem light contact kategóriában. 2013-ban Bukarestben az EWUF által szervezett Európa bajnokságon a magyar válogatott színeiben képviselhettem az országot, ahonnan 2. helyezéssel tértem haza. 2015-2016 között részt vettem számos országos és stílus bajnokságon light contact /qingda, és már full contact/sanda küzdelmi kategóriában is, melyeknek több országos helyezés és egy nemzetközi stílus bajnokságon elért bajnoki cím lett az eredménye. 

2016 Szeptemberében lettem egyesületünk mesterszállási klubjának segédoktatója, így csatlakoztam a Magyar Wing Chun Szövetség oktatói csapatához. Jelenleg a tradicionális wing chun gyakorlására fektetem a hangsúlyt, elsődleges célom a mester szint elérése néhány éven belül. A klub küzdelmi versenyzőinek felkészítésével is foglakozom, emellett a HKF versenyein 2017 óta küzdelmi bíróként veszek részt. Hosszú távú célom egy saját klub alapítása és a TWCK oktatása, ezzel hozzájárulva a magyar harcművészeti kultúra fejlődéséhez.

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz