Sihing Lengyel Péter

Elérhetőségek

Telefon:+36-30-410-4819

Email: lengyelpeeter@gmail.com

Edzéseket tart: 1064 Budapest, Rózsa utca 98.

Bővebb információ

Magánórák: előzetes egyeztetés alapján

A Wing Chun Kung Fu rendszerét Sifu Hegedűs Péter által ismertem meg, aki a Budapesti Műszaki Egyetem kollégiumának tornatermében tartotta az edzéseket. Nagyon megtetszett, így igyekeztem minden szabadidőmet ezen harcművészet megismerésére fordítani. Korábban komolyabban, versenyszerűen atlétikával és labdajátékokkal foglalkoztam, viszont a Kung Fu megismerése egy pillanat alatt megváltoztatta az érdeklődésem, valójában az életem is.

2008-ban kezdtem meg az egyik budapesti klubban a segédoktatást. Nagy hatást gyakorolt rám a harcművészet oktatása is, így 2013-ban a TF-en Kung Fu sportágban sportedzői minősítést szereztem. 2014-től önállóan Sifu Juhász Zoltán és Sifu Hegedűs Péter irányítása alatt önálló csoportot indítottam.

A Wing Chun Kung Fu gyakorlása és oktatása mellett, Sifu Juhász Zoltán tanításai alapján elkezdtem foglalkozni Jeet Kune Do és Kali harcművészetekkel is.

A harcművészet gyakorlása testileg és lelkileg is edzetté tesz, növeli az önbizalmad és egy esetleges utcai támadás esetén meg tudod védeni magad. Ennek népszerűsítése a célom és bízom benne, hogy sok emberhez eljut a Wing Chun Kung Fu művészete.

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz