Sifu Hegedűs Péter

Elérhetőségek

Telefon:+36-70-389-9640

Email: sifu.hegedus.peter@wingchun.hu

Edzéseket tart: Budapest VI. Rózsa utca

Bővebb információ

Magánórák: nincs lehetőség

Más harcművészeti előképzettségem nem volt, a Wing Chun-nal már tizenévesen elkezdtem foglalkozni. Kezdetben heti két edzésre jártam, később az alapok megszerzését követően a hétvégi, extra edzéseken is részt vettem, illetve a Szolnoki edzéseket is látogattam.

Kis város révén sok lehetőség nem akadt, alapvetően ez a klub volt lakhelyemhez közel. Az edzések jellege, az oktató közvetlen stílusa, a jó hangulat és a barátságos csapat alapján éreztem, hogy jó helyen járok. 
2000-ben kezdtem tanítással foglalkozni Sifu Sávai Péter törökszentmiklósi iskolájában segédoktatóként. 2001-ben Budapestre kerültem, ahol Sifu Peleskei Zoltán újpalotai klubjában segédkeztem.

Saját iskolámat 2001 őszén nyitottam meg a Budapesti Műszaki Egyetem kollégiumának tornatermében, heti két alkalommal. Később 2003-van új klubot nyitottam Budapesten a IX. kerületben, így már heti 4 edzést tartottam.

2003-ban a Budapesti Sportszövetség által tartott egy éves edzői tanfolyam elvégzése révén kung fu sportoktatói oklevelet szereztem. William Cheung 2006-os magyarországi látogatása során sikeres 10. szintű vizsgát tettem, és ezáltal mester diplomát érdemeltem. 

Versenyeken nem vettem részt, jellemzően versenyzőim sem voltak. Általában olyan felnőttek találtak meg az edzéseken, akik rendszeres, hobbi sportot kerestek kiszabadulva a napi mókuskerékből. A Wing Chun Kung Fu gyakorlása és oktatása mellett, Sifu Juhász Zoltán irányítása alatt foglalkozom Jeet Kune Do és Kali harcművészetekkel is.

2004-ben a budapesti iskolák átfogására és irányítására Sifu Peleskei Zoltán megalapította a Gyönyörű Tavasz Harcművészeti és Szabadidősport Sportegyesületet, melynek felügyeleti bizottsági tagja lettem. 2006-ban a Gyönyörű Tavasz Sportegyesület elnökévé választottak. 

 

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz