Mezőtúri iskola

Üdvözöllek, örülök, hogy megtaláltad az Iskolánkat! Ha szeretnél megismerni egy érdekes ázsiai harcművészetet, önvédelmet tanulni, esetleg a fizikális állapotodon javítani vagy az egészségedet megőrizni és ezen kívül egy jó csapathoz tartozni akkor köztünk a helyed!
Gyere el és próbáld ki magad! 
 
 

Edzések helye: 5400 Mezőtúr, Áchim utca 16.

Edzések ideje hétfő-szerda-péntek gyerek csoport: 17.00-17.45, felnőtt csoport: 18..00-20.00

Korcsoport: gyerek csoport 4 évtől 11 évig, felnőtt csoport 12 évtől

Klub vezető: Sifu Pápai Károly

Instruktorok: Sifu Márki Károly
Sihing Márki Bence

Egyesület: Mezőtúri Wing Chun Kung Fu Harcművészeti Sportegyesület

Telefon:+36-70-771-9899

Email: papaikaroly@gmail.com

Adó 1%: 18146406-1-16

Kapcsolat

Az első edzés ingyenes!

Egyesületünk célja a Wing Chun Kung Fu oktatása, a versenyeztetés, utánpótlás nevelés és tehetséggondozás.  A gyerekedzéseken a hangsúly a koordinációs és kondicionális képességek fejlesztéseken van. Ezen kívül az önvédelem alapjait tanulják a gyerekek.
 
A felnőtt edzésen a wing chun stílus vizsga anyagát, verseny technikákat, önvédelmet és különböző képesség fejlesztő gyakorlatokat végeznek a résztvevők.
 
A Wing Chun Kung Fu egy tradicionális kínai harcművészeti stílus melynek jellemzői, a gyors, egyenes technikák. Önvédelmi rendszer mely az ütések, rúgások, ízületi feszítések és csavarások majd ezekből indított dobások kombinációira épül. Az alapvető emberi reflexek jellemzik a technikáit. Az erő elvezetése és az ellenfél lendületének megtörése, középvonalának uralása a cél. Összességében egy könnyen megtanulható rendszer.
 
Az edzéseken a pusztakezes támadások elhárításán kívül a fegyveres támadások / kés, bot/ és több támadó elleni védekezést tanulják a gyakorlók.
 
Ezen kívül a Wushu küzdelmi verseny rendszerének a SANDA-nak az oktatása történik. A SANDA technikák fő jellegzetessége az ütéseken és rúgásokon kívül a kis és nagy ívű dobások, emelések. Az edzéseinken ezek mellett még a filippínó Kali és Pekiti Tirsia stílus technikáit is tanítjuk. 
 
A Wing Chun tanulását minden korosztálynak ajánljuk. Előnye, hogy nem szükséges a tanulásához különösebb ízületi hajlékonyság és fizikai erő. Ezen kívül a koncentrációs és koordinációs készséges javítása, fejlesztése mind gyermek, mind felnőtt korban. A gyorsaság, erő és állóképesség mellett az önfegyelem és önbizalom növekedése. Javítja a reflexeket.
 
Az iskolánkban az első három edzés ingyenes.
 
Az iskola tanulói által elért sporteredmények: 
A versenyeztetés a kezdetektől fontos volt. A Magyar Tradicionális Kung fu és Wushu Szakszövetség, a Magyar ChanWu Szövetség és a Magyar Wing Chun Szövetség tagjaként, ezen szövetségek versenyein 2007 óta jelentős eredményeket érünk el. 
 
Magyar és Országos Bajnokokat, Európa Bajnokság dobogós helyezettjeit és 2015-ben küzdelmi kategóriában, 2017-ben pedig Yong Chun formagyakorlat kategóriában Európa Bajnokot neveltünk ki. Az utánpótlás versenyzőink is szép sikereket könyvelhetnek el.
 • Szolnoki iskola

  Iskolánk a Tiszaligeti Squash Club épületében található az első emeleten. Zuhanyzási lehetőség megoldott a tanulók számára. Az edzések az első két hétben kötelezettség mentesen látogathatók. 
   

  Bővebb Információk

 • Tiszaföldvári iskola

  Örülök, hogy megtaláltad az oldalunkat, szívesen látunk csapatunkban, látogass el hozzánk és dolgozzunk együtt terveid megvalósításában.

  Bővebb Információk

 • Soltvadkerti iskola

  Szeretnéd megvédeni magad és szeretteidet? Szeretnél egészségesen élni? Szeretnél rendszeresen sportolni? Akkor gyere el, nézd meg, próbáld ki magad!

  Bővebb Információk

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz