Fegyverneki iskola

Aki a harcot valóban művészi szinten képes művelni, az soha nem fogja öncélúan használni tudását. Mert tudja, ismeri a korlátait és a határait, tudja, hogy mit nem tud még.
 

Edzések helye: Művelődési Ház – 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 184.

Edzések ideje Hétfőn és csütörtökön 18:00-19:30

Korcsoport: 6-666 éves korig.

Klub vezető: Sifu Bihari Lajos

Egyesület: Magyarországi Wing Chun Harcművészeti Egyesület

Telefon:+36-70-369-6339

Email: lajos.bihari@gmail.com

Kapcsolat

Az első edzés ingyenes!

A harcművész élete ennek a keresésnek a jegyében telik. Vágyik rá, akarja, és tesz érte, hogy minél jobban kitolja a határait, minél többet tudhasson meg a harcról és ezáltal saját magáról.
A harcművész tehát a keresés művésze. Minden egyes ütéssel és rúgással közelebb kerül ahhoz, hogy feltárja a tudást, amire az életét tette fel és ezáltal megismerhesse saját magát. Így az egész élete válik művészetté, a saját művészetévé.
2002. február 4. óta működünk. Általános iskola 1. osztályától fogadunk be tanítványokat, de örömünkre szolgál, ha a felnőtt korosztály is érdeklődik az általunk oktatott harcművészet iránt. A jelentkezés egész évben folyamatos.
 
Iskola sporteredményei:
Iskolánk korábbi tanítványai közül többen szereztek a Magyar Tradícionális Kung-fu és Wushu Szakszövetség Országos Bajnokságain és a Magyar Wing Chun Szövetség által szervezett versenyeken 1-3. helyezéseket. 
 

 

 • Szolnoki iskola

  Iskolánk a Tiszaligeti Squash Club épületében található az első emeleten. Zuhanyzási lehetőség megoldott a tanulók számára. Az edzések az első két hétben kötelezettség mentesen látogathatók. 
   

  Bővebb Információk

 • Tiszaföldvári iskola

  Örülök, hogy megtaláltad az oldalunkat, szívesen látunk csapatunkban, látogass el hozzánk és dolgozzunk együtt terveid megvalósításában.

  Bővebb Információk

 • Soltvadkerti iskola

  Szeretnéd megvédeni magad és szeretteidet? Szeretnél egészségesen élni? Szeretnél rendszeresen sportolni? Akkor gyere el, nézd meg, próbáld ki magad!

  Bővebb Információk

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz