Budapest, Béke úti iskola

Örülök, hogy ránk találtál. Gyere el és vegyél részt egy edzésünkön, minden kötelezettségtől mentesen, hogy el tudd dönteni, mennyire Neked való ez a harcművészet. Mindössze egy kényelmes ruhára és egy pár váltó cipőre lesz szükséged. Várunk szeretettel a következő edzésen. Egy év múlva hálás leszel magadnak, hogy ma így döntöttél.

Edzések helye: 1135 Budapest, Béke út 26. III. emelet

Edzések ideje Kedd: 18:30 - 20:00; Csütörtök: 18:30 - 20:00

Korcsoport: 16 éves kortól

Klub vezető: Sihing Hegyi Zsolt

Instruktorok: Sihing Besse Zoltán

Egyesület: Gyönyörű Tavasz Harcművészeti és Szabadidősport Sportegyesület

Telefon:+36-20-486-8839

Email: hzsolt@wingchun.hu

Megközelíthetőség: Villamos 14: Frangepán utcai megálló; Busz 105: Fáy utcai megálló

Adó 1%: 18252776-1-41

Kapcsolat

Az első edzés ingyenes!

Iskolánk 1999-től folyamatosan működik Prutkay Csaba indította el a tradicionális Wing Chun képzéseket a Béke utcában, még az első emeleten. Azóta iskola már a harmadik emeletre költözött és jelenleg is ott működik. Tanulóink számára az edzés időszak alatt, az épület mögötti belső udvaron található autó parkoló, ingyenesen igénybe vehető. 
 
Az évek során számtalan ember megfordult nálunk, és ez alatt az idő alatt oktatóink is komoly tapasztalatokat gyűjtöttek. Így a tradicionális kung fu oktatás mellet, edzésen hangsúlyt fektetünk a kesztyűs küzdelem oktatására, továbbá a kali rendszerek látókörébe lévő fegyverek használatának alap koncepcióinak bemutatására. 
 
Mivel az utóbbi években inkább a senior korosztály látogatja nagyobb számban az edzéseket, így fókuszba került a SIM (Szabad Ízületi Mozgás) rendszerre épülő egészség megőrző gyakorlatok használata is.
 • Szolnoki iskola

  Iskolánk a Tiszaligeti Squash Club épületében található az első emeleten. Zuhanyzási lehetőség megoldott a tanulók számára. Az edzések az első két hétben kötelezettség mentesen látogathatók. 
   

  Bővebb Információk

 • Tiszaföldvári iskola

  Örülök, hogy megtaláltad az oldalunkat, szívesen látunk csapatunkban, látogass el hozzánk és dolgozzunk együtt terveid megvalósításában.

  Bővebb Információk

 • Soltvadkerti iskola

  Szeretnéd megvédeni magad és szeretteidet? Szeretnél egészségesen élni? Szeretnél rendszeresen sportolni? Akkor gyere el, nézd meg, próbáld ki magad!

  Bővebb Információk

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz