Budapest, Rózsa utcai iskola

Ha érdekel a kungfu, szeretnél rendszeresen mozogni és egy barátságos csapat része lenni, akkor jó helyen jársz.

Edzések helye: 1064 Budapest, Rózsa utca 98.

Edzések ideje Hétfő, Csütörtök 18:30 - 20:00

Korcsoport: Alapvetően felnőtt, 18 éves kortól

Klub vezető: Sifu Hegedűs Péter

Instruktorok: Sihing Lengyel Péter

Egyesület: Gyönyörű Tavasz Harcművészeti és Szabadidősport Sportegyesület

Telefon:+36-70-389-9640

Email: sifu.hegedus.peter@wingchun.hu

Adó 1%: 18252776-1-41

Kapcsolat

Biztonsági kód

Az első edzés ingyenes!

Az iskola egy bérház pince helyiségében működik, a Rózsa utca 98. szám előtt szokott a csapat gyülekezni, ha nem látni senkit mobiltelefonon érdemes érdeklődni, a ház kapucsengője nem működik. Van szeparált női/férfi öltöző, WC illetve zuhanyzási lehetőség is.

Folyamatosan van tagfelvétel, nyugodtan lehet csatlakozni bármikor, kezdőként is, nem szükséges semmilyen előképzettség. Az első edzés ingyenes, érdemes már az első látogatás során beállni, úgy lehet igazán kedvet kapni. Részvételhez nincs szükség különösebb felszerelésre elég egy fehér póló és egy sötét nadrág. A padlón tatami van ezért cipő helyett esetleg egy vastagabb zokni lehet viselni. A szükséges védőfelszerelések (kesztyű, pontütő, rúgópajzs) a teremben biztosítottak. 

Az edzések általában bemelegítéssel, átmozgatással kezdődnek, majd kevés erőnléti, állóképességi gyakorlatok következnek. Technikák tanulásával, gyakorlásával folytatjuk képzettségtől függően önállóan vagy párban. A technikák alapvetően önvédelmi jellegűek, de nagy hangsúlyt fektetünk az alapok elsajátítására, formagyakorlatok tanulására. Végül erőnléttel zárjuk. Minden edzés kicsit más, nincs két ugyanolyan alkalom. Elég nagy a technikai repertoár és a készségfejlesztő gyakorlatok köre. 

 • Szolnoki iskola

  Iskolánk a Tiszaligeti Squash Club épületében található az első emeleten. Zuhanyzási lehetőség megoldott a tanulók számára. Az edzések az első két hétben kötelezettség mentesen látogathatók. 
   

  Bővebb Információk

 • Tiszaföldvári iskola

  Örülök, hogy megtaláltad az oldalunkat, szívesen látunk csapatunkban, látogass el hozzánk és dolgozzunk együtt terveid megvalósításában.

  Bővebb Információk

 • Soltvadkerti iskola

  Szeretnéd megvédeni magad és szeretteidet? Szeretnél egészségesen élni? Szeretnél rendszeresen sportolni? Akkor gyere el, nézd meg, próbáld ki magad!

  Bővebb Információk

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz