Budapest, Rózsa utcai iskola

Ha érdekel a kungfu, szeretnél rendszeresen mozogni és egy barátságos csapat része lenni, akkor jó helyen jársz.

Edzések helye: 1064 Budapest, Rózsa utca 98.

Edzések ideje Hétfő, Csütörtök 18:30 - 20:00

Korcsoport: Alapvetően felnőtt, 18 éves kortól

Klub vezető: Sifu Hegedűs Péter

Instruktorok: Sihing Lengyel Péter

Egyesület: Gyönyörű Tavasz Harcművészeti és Szabadidősport Sportegyesület

Telefon:+36-70-389-9640

Email: sifu.hegedus.peter@wingchun.hu

Adó 1%: 18252776-1-41

Kapcsolat

Az első edzés ingyenes!

Az iskola egy bérház pince helyiségében működik, a Rózsa utca 98. szám előtt szokott a csapat gyülekezni, ha nem látni senkit mobiltelefonon érdemes érdeklődni, a ház kapucsengője nem működik. Van szeparált női/férfi öltöző, WC illetve zuhanyzási lehetőség is.

Folyamatosan van tagfelvétel, nyugodtan lehet csatlakozni bármikor, kezdőként is, nem szükséges semmilyen előképzettség. Az első edzés ingyenes, érdemes már az első látogatás során beállni, úgy lehet igazán kedvet kapni. Részvételhez nincs szükség különösebb felszerelésre elég egy fehér póló és egy sötét nadrág. A padlón tatami van ezért cipő helyett esetleg egy vastagabb zokni lehet viselni. A szükséges védőfelszerelések (kesztyű, pontütő, rúgópajzs) a teremben biztosítottak. 

Az edzések általában bemelegítéssel, átmozgatással kezdődnek, majd kevés erőnléti, állóképességi gyakorlatok következnek. Technikák tanulásával, gyakorlásával folytatjuk képzettségtől függően önállóan vagy párban. A technikák alapvetően önvédelmi jellegűek, de nagy hangsúlyt fektetünk az alapok elsajátítására, formagyakorlatok tanulására. Végül erőnléttel zárjuk. Minden edzés kicsit más, nincs két ugyanolyan alkalom. Elég nagy a technikai repertoár és a készségfejlesztő gyakorlatok köre. 

  • Budapest, Győri úti iskola

    Gyere el és vegyél részt a harcművészeti edzéseimen, hogy rövid időn belül megtanulhasd megvédeni magad az utcán és közben jó állóképességet is szerezve. Ha érdekel a harcművészet és elmúltál 18 éves, próbáld ki első alkalommal ingyenesen.

    Bővebb Információk

  • Budapest, Béke úti iskola

    Örülök, hogy ránk találtál. Gyere el és vegyél részt egy edzésünkön, minden kötelezettségtől mentesen, hogy el tudd dönteni, mennyire Neked való ez a harcművészet. Mindössze egy kényelmes ruhára és egy pár váltó cipőre lesz szükséged. Várunk szeretettel a következő edzésen. Egy év múlva hálás leszel magadnak, hogy ma így döntöttél.

    Bővebb Információk

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz