Budapest, Győri úti iskola

Gyere el és vegyél részt a harcművészeti edzéseimen, hogy rövid időn belül megtanulhasd megvédeni magad az utcán és közben jó állóképességet is szerezve. Ha érdekel a harcművészet és elmúltál 18 éves, próbáld ki első alkalommal ingyenesen.

Edzések helye: 1123 Budapest, Győri út 5.

Edzések ideje kedd: 17:45-19:30 | csütörtök: 17:45-19:30

Korcsoport: 18 évet betöltöttek

Klub vezető: Sihing Hegedűs Tamás

Egyesület: Gyönyörű Tavasz Harcművészeti és Szabadidősport Sportegyesület

Telefon:+36-70-388-44-65

Email: harcmuveszet@hegedustamas.hu

Kapcsolat

Az első edzés ingyenes!

Elsődleges cél a magabiztos önvédelmi készség mielőbbi megteremtése, mozgáskoordináció és állóképesség fejlesztése.  Bármilyen sporttevékenység előnyt jelenthet, de az edzéshez való részvételhez nem szükséges. 
 
Folyamatosan van tagfelvétel, következő esedékes edzési időben el lehet kezdeni az edzést. Az edzés 17:45-kor kezdődik, de kérlek kicsit hamarabb érkezzél.
 
A harcművészeteket egy edzésen belül kombinálom a tanítványok érdeklődésétől függően. A Jeet Kune Do jelenleg a legnépszerűbb, így az edzések nagyrészén ezt oktatom, de kombinálom a Wing Chun Kung Fu-val és a Kalival.
 
Az edzés első harmada az általános átmozgatással és bemelegítéssel kezdődik, amit harcművészeti technikai rész követ, amikor a tanítványok elsajátíthatják a stílusok mozdulatait különböző szituációkban felépített gyakorlatokkal.
 
 • Szolnoki iskola

  Iskolánk a Tiszaligeti Squash Club épületében található az első emeleten. Zuhanyzási lehetőség megoldott a tanulók számára. Az edzések az első két hétben kötelezettség mentesen látogathatók. 
   

  Bővebb Információk

 • Tiszaföldvári iskola

  Örülök, hogy megtaláltad az oldalunkat, szívesen látunk csapatunkban, látogass el hozzánk és dolgozzunk együtt terveid megvalósításában.

  Bővebb Információk

 • Soltvadkerti iskola

  Szeretnéd megvédeni magad és szeretteidet? Szeretnél egészségesen élni? Szeretnél rendszeresen sportolni? Akkor gyere el, nézd meg, próbáld ki magad!

  Bővebb Információk

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz