Iskolák

 • Szolnoki iskola

  Iskolánk a Tiszaligeti Squash Club épületében található az első emeleten. Zuhanyzási lehetőség megoldott a tanulók számára. Az edzések az első két hétben kötelezettség mentesen látogathatók. 
   

  Bővebb Információk

 • Tiszaföldvári iskola

  Örülök, hogy megtaláltad az oldalunkat, szívesen látunk csapatunkban, látogass el hozzánk és dolgozzunk együtt terveid megvalósításában.

  Bővebb Információk

 • Soltvadkerti iskola

  Szeretnéd megvédeni magad és szeretteidet? Szeretnél egészségesen élni? Szeretnél rendszeresen sportolni? Akkor gyere el, nézd meg, próbáld ki magad!

  Bővebb Információk

 • Martfűi iskola

  Fight Club Martfű – Küzdősport Közösség
  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
   

  Bővebb Információk

 • Debreceni iskola

  Ha szeretnél megismerkedni a Wing Chun Kung Fu-val, önvédelmet tanulni és rendszeresen mozogni, akkor köztünk a helyed. Gyere el és tedd magad próbára egy edzésünkön kötelezettségektől mentesen.

  Bővebb Információk

 • Budapest, Rózsa utcai iskola

  Ha érdekel a kungfu, szeretnél rendszeresen mozogni és egy barátságos csapat része lenni, akkor jó helyen jársz.

  Bővebb Információk

 • Budapest, Győri úti iskola

  Gyere el és vegyél részt a harcművészeti edzéseimen, hogy rövid időn belül megtanulhasd megvédeni magad az utcán és közben jó állóképességet is szerezve. Ha érdekel a harcművészet és elmúltál 18 éves, próbáld ki első alkalommal ingyenesen.

  Bővebb Információk

 • Fegyverneki iskola

  Aki a harcot valóban művészi szinten képes művelni, az soha nem fogja öncélúan használni tudását. Mert tudja, ismeri a korlátait és a határait, tudja, hogy mit nem tud még.
   

  Bővebb Információk

 • Mélykúti iskola

  Üdvözöllek! Ha érdekel egy hatékony, kipróbált önvédelmi rendszer akkor látogass el hozzánk. Lelkes kis csapatunk szeretettel vár.

  Bővebb Információk

 • Öcsödi iskola

  Üdvözöllek, örülök, hogy megtaláltad az Egyesületünket, illetve a Öcsödi klubbot!
  Ha szeretnél megismerni egy érdekes ázsiai harcművészetet, hatékony önvédelmet tanulni, a fizikális állapotodon javítani vagy az egészségedet megőrizni és ezen kívül egy jó csapathoz tartozni akkor köztünk a helyed!
  Gyere el és próbáld ki magad! 

  Bővebb Információk

 • Mezőtúri iskola

  Üdvözöllek, örülök, hogy megtaláltad az Iskolánkat! Ha szeretnél megismerni egy érdekes ázsiai harcművészetet, önvédelmet tanulni, esetleg a fizikális állapotodon javítani vagy az egészségedet megőrizni és ezen kívül egy jó csapathoz tartozni akkor köztünk a helyed!
  Gyere el és próbáld ki magad! 
   
   

  Bővebb Információk

 • Pitești Str. Târgul din Vale

  Vino și ia parte la antrenamentul meu de arte marțiale, astfel încât să poți învăța să te aperi pe stradă într-un timp scurt, câștigând, de asemenea, o rezistență bună.

  Bővebb Információk

 • Budapest, Frangepán úti iskola

  Üdvözöllek, örülök, hogy ránk találtál! 

  Gyere el és vegyél részt egy edzésünkön, minden kötelezettségtől mentesen, hogy el tudd dönteni, mennyire Neked való ez a harcművészet. Mindössze egy kényelmes ruhára és egy pár váltó cipőre lesz szükséged. Egy év múlva hálás leszel magadnak, hogy ma így döntöttél.

  Bővebb Információk

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz